Sobre nosotros

Del offline al online. Te acompañamos en tu transformación digital a partir de una estrategia orientada a los resultados.

Somos un equipo pequeño que asume el trabajo de integración tecnològica y de contenidos, y la supervisión del proyecto web, desde la consultoria estratègica hasta el desarrollo y lanzamiento. También trabajamos en colaboración con otros profesionales que aporten valor al proyecto.

 

 

 

Aaldetres / Carles Ramos

 

Creació multimèdia
Carles Ramos /
about.me/carlesramos

Especialitzat en el disseny UI/UX i l'estratègia digital, centra el seu interès en el comportament dels usuaris online. S'encarrega de definir l'estratègia de client per obtenir els requeriments de producció tot participant en la seva realització durant les fases de conceptualització gràfica i de màrqueting de continguts. Coordina proveïdors de serveis externs durant la consecució del projecte.

És Grau Multimèdia per la UOC

Aladetres / Enric Vidal

 

Enginyeria de programari
Enric Vidal /
about.me/enricvidal

Especialitzat en el desenvolupament web avançat tant a nivell de front-end com de back-end. Centra la seva activitat principal en la conceptualització dels requeriments tecnològics de cada projecte per convertir-ho en programari web funcional i eficient. JavaScript, PHP, MySQL, HTML5, jQuery, XML, CSS, AJAX, OOP,... són les seves especialitats. Li encanta la tecnologia, especialment aquella que es pot aplicar.

És Llicenciat en Enginyeria Informàtica per la UPC

 

/ Agencia web

 hola@aladetres.com -  Contacte
 +34 938 052 678 - dl a dv de 9 a 13h

c/ del Clos, 42 3r  /   Mapa
08700 - Igualada, Barcelona, CAT